wanddecoratie-bladeren

Dekogifts.nl

Grote Bladeren

Dit zijn grote bladeren die je normaal alleen tegenkomt in het oerwoud. Het zijn tropische bladeren. De kunstenaar vond deze zo mooi dat hij er een wandobject van ging maken. Dit is het prachtige resultaat van zijn werk. De kleuren zijn oud zilver en groen. Een 3D metalen kunstobject als dit past perfect in een luxe ingerichte woonkamer.

naar de website

Zilveren Boom

Een boom met zilveren bladeren als 3D metalen wandobject in een modern interieur. Deze wanddecoratie is voor een groot deel met de hand vervaardigd. De bladeren van de boom zijn allemaal door de kunstenaar aan de boom gelast. Het is een geweldig kunstobject geworden voor de muur aan de woonkamer.

naar de website

Boomtak met Vogels

Deze wanddecoratie is niet alleen mooi maar ook nog eens heel groot. De wanddecoratie in leverkleur heeft de vorm van een boomtak waar twee vogels in zitten. De kleur van de decoratie is vrij neutraal zodat hij in vrijwel elk interieur is te gebruiken.

naar de website

3D Wandobject Bladeren

Een prachtig 3D wandobject met zes bladeren. De bladeren zijn vastgemaakt aan een ronde metalen steel en de zes stelen zijn aan elkaar vastgemaakt. Het resultaat is een kunstobject in de kleuren oud zilver met groen.

naar de website

Gebogen Tak

Een lange smalle tak met bladeren in luxe uitvoering. Kijk maar eens hoe mooi deze bladeren zijn bewerkt door de kunstenaar. Sommige bladeren zijn opengewerkt en het geheel is met de hand beschilderd in deze aparte kleuren.

naar de website

Levensboom

Een levensboom of een boom des levens is een paradijselijke boom met eeuwige vruchten. Deze levensboom is zwart van kleur en is vastgemaakt in een rond metalen frame van veertig centimeter. Voor veel mensen is een levensboom een must in huis.

naar de website

Zwarte Boom

Deze metalen boom is geheel zwart gemaakt zodat hij beter past in een modern interieur. Een wanddecoratie boom is erg gewild bij veel mensen. Net als schilderijen met afbeeldingen van bomen of de natuur zijn er ook steeds meer metalen wanddecoraties in de vorm van een boom.

naar de website

Vintage Bladeren Metaal

Een aantal boombladeren van metaal zijn aan elkaar gelast tot het dit mooie kunstobject is geworden. Het is een 3D object geworden met een vintage uiterlijk.

naar de website

Dubbel Metalen Frame

Dit is een dubbel metalen frame vol met bladeren, varen en planten. Het zijn geen gewone bladeren maar grote tropische bladeren die je tegenkomt in de jungle. De metalen bladeren zijn zo realistisch mogelijk nagemaakt en dat is aardig gelukt. Deze 3D metalen decoratie is echt een opvallende verschijning wanneer deze aan de muur hangt in de woonkamer. Iedereen die bij je binnenkomt zal er direct naar kijken en vragen waar dit is gekocht.

naar de website

Levensboom Roestbruin

Een levensboom van metaal in een rond frame. Er zijn verschillende varianten wat betreft kleur, afmeting en vorm van de levensbomen. Deze kleur is roestbruin en de afmeting is veertig centimeter.

naar de website

Frame met Bladeren

Een eenvoudig maar toch mooie wanddecoratie frame met bladeren. Het is een rechthoek metalen frame en de bladeren zijn abstract weergegeven.

naar de website

Grote zilveren Boom

Dit is een supergrote 3D metalen boom met bladeren als wandobject. Deze zilveren boom is ruim groter dan een vierkante meter. Behalve in een woonkamer gebruiken ze dit grote kunstobject ook wel in bijvoorbeeld de ontvangsthal van een bedrijf. De bladeren zijn tropische bladeren en de kleur is aangepast zodat hij beter past in een modern interieur.

naar de website

Zeven Bladeren van Metaal

Deze 3D wanddecoratie bestaat uit zeven grote bladeren op een rij. Alle bladeren zijn op een aparte manier bewerkt wat de wanddecoratie zo mooi en bijzonder maakt. De afmeting is 120 centimeter breed.

naar de website

Tak met Bladeren

Deze boom met bladeren is een wanddecoratie en kunstobject tegelijk. De boom is vervaardigd uit metaal en de kunstenaar heeft de bladeren met de hand beschilderd. Metalen wandobjecten worden ook wel eens metalen schilderijen genoemd. Dat is niet zo vreemd wand de kunstenaar schildert tenslotte het kunstwerk ook. Deze boom is bedoeld voor een stijlvolle luxe ingerichte woning.

naar de website

Boom zwarte bladeren

Een 3D metalen wandobject boom met bladeren in de kleur zwart. De bladeren van deze boom zijn bewerkt in een mooi geribbeld patroon. De stam is tevens onregelmatig zoals je ook bij een echt boom ziet. Dit mooi metalen kunstobject is bedoeld voor een moderne woninginrichting.

naar de website

Jungle Bladeren

Wanddecoratie met een aantal mooi bewerkte tropische bladeren van meer dan een meter breed. Een 3D metalen wanddecoratie als deze is echt een aanwinst voor elk interieur.

naar de website